Om os

Navisco:

 
Navisco.dk eksisteret siden 2007 hvor hovedvægten af forretningsområdet er salg, support samt montering af elektronik til både. Vi forhandler bl.a Raymarine , Lowrance, Simrad, LMP trollingudstyr, Navionics  og ikke mindst Mavimare styretøjer som vi selv importerer. Ud over dette forhandler vi en bred vifte af andet udstyr til både. Ring hvis du mangler noget der ikke er på siden. Vi er aut. Raymarine montører og giver derfor en betryggende garanti på al montage. . 

Forretningsfilosofien for Navisco :

- Vi SKAL være konkurrencedygtige på ALLE produkter - til HVER en tid !

- Seriøs og hurtig formidling forespørgsler/ordrer

- Betryggende handel og garanti

- Hurtig leverance
 
- Seriøs support
 
Priserne:
 
Vi SKAL være de billigste !. Det er vi som regel også. Men skulle du få et bedre tilbud på en tilsvarende vare købt i DK, så giv kontakt os venligst. Vi plejer normalt at kunne levere til samme pris. I de fleste tilfælde endda til en lavere pris !.
 
 
Varerne:
 
Hos Navisco sælger vi produkter af høj kvalitet fra seriøse leverandører. Vi har en del egenimport, men bruger også danske leverandører.

Fragten:
 
Vi lagerfører en del på adressen som vi kan sende fra dag til dag. Varen kan også blive sendt direkte fra vores eksterne lager eller underleverandør til kunden. Som kunde kommer du ikke til at mærke dette.  Alle ordrer der lægges inden 11.30 bliver sendt til dig samme dag. Dette gælder dog ikke hvis varen er i restordre, eller hvor dæk og fælge skal mont/afbalanceres. Det eneste det kræver er at varen kan afleveres i dagtimerne, da der kræves en underskrift for modtagelse. 
 
 
Supporten :
 
Vi sidder klar ved telefon og mail og giver ikke op før problemet er løst. Vi har plotter og ekkolod stående med strøm på, så eventuelle problemer eller spørgsmål som regel klares med det samme.